Top

Γιατί να έρθεις στην ομάδα μας;

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 52 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα και ανήκει στον Όμιλο της Coca‑Cola HBC που δραστηριοποιείται σε 29 χώρες.

Είμαστε μια ομάδα υψηλής απόδοσης που προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Παρέχουμε χαρά στους καταναλωτές μας με κάποια από τα πιο iconic brands στον κόσμο αλλά και με τοπικά προϊόντα μας που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά και εστιάζουμε έντονα στις δεσμεύσεις μας για αειφορία, θέλωντας να κάνουμε την θετική διαφορά στις τοπικές κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Η ζωή στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον “τρέχει” με γρήγορους ρυθμούς η κάθε μέρα είναι διαφορετική από την επόμενη και προσφέρει δίκαιες ανταμοιβές και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης και εξέλιξης. Προάγουμε ένα περιβάλλον ενότητας και σύνδεσης που μπορεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του, εκτιμούμε τις διαφορετικές οπτικές και απόψεις και φροντίζουμε ώστε πάντοτε τοποθετούμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες μας τις διαδικασίες. Γι’ αυτό και χτίζουμε εκείνες τις συμπεριφορές που αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα και ενδυναμώνουν τους ανθρώπους μας να νιώθουν ότι ανήκουν σε μια ομάδα, ότι αναγνωρίζονται και προοδεύουν μέσα σε ένα σύνολο που τους δέχεται όπως είναι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (2020 & 2021).  Οι αξίες και οι μοναδικές εμπειρίες που μοιραζόμαστε καθημερινά κάνουν τη διαφορά. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, αποδοχής, καινοτομίας και ανοιχτού διαλόγου. Επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας και παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου ο καθένας απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει ως μέρος μιας δυνατής ομάδας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ

Πρώτο μας μέλημα είναι οι άνθρωποί μας να βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον που χρειάζονται, για να εμπνέονται, να τροφοδοτεί τη φυσική περιέργεια να μαθαίνουν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υλοποιούμε πρωτοποριακά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων, ταχείας εξέλιξης και προετοιμασίας ανάληψης ρόλων επόμενου ηγετικού επιπέδου που εναρμονίζονται με τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης (personal development plan) και καριέρας (career paths) των εργαζομένων μας. Επενδύουμε στην καθοδήγηση και την εξέλιξη των ταλέντων τους, ώστε να πραγματοποιήσουν την πορεία που οραματίζονται μαζί μας. Ταυτόχρονα, η υποστήριξη των ηγετών ενθαρρύνει την ενδυμάνωση των ανθρώπων μας έχοντας ως αρχή μας να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια ομάδα που τους εμπνέει και είναι κοντά τους. Η δυναμική φύση της εργασίας και η ευκαιρία για νέες εμπειρίες είναι μια πρόκληση που μας γεμίζει και μας μαθαίνει κάτι νέο κάθε μέρα.

“ΔΙΨΑ” ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η κουλτούρα υψηλής απόδοσης μας διακρίνει καθώς πιστεύουμε ότι μπορούμε να μάθουμε κάθε μέρα και να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Αναγνωρίζουμε και επιδιώκουμε μέσα από κατάλληλα εργαλεία και εμπειρίες οι άνθρωποί μας να κοιτούν μπροστά, να χτίζουμε και να συνδημιουργούμε μαζί τους το αύριο, να πετυχαίνουν υψηλά αποτελέσματα, να είναι παθιασμένοι και μην σταματούν ποτέ να αναζητούν τρόπους βελτίωσης σε ένα περιβάλλον που συνεχώς προοδεύει.

Στην εταιρεία μας θα έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε για μερικά από τα

πιο αγαπημένα brands σε όλο τον κόσμο, να μάθετε πώς λειτουργεί η

αγορά όντας μέλος ενός κορυφαίου εργοδότη και να συνεργαστείτε με

ανθρώπους που δουλεύουν με πάθος και όρεξη.

Σουζάνα Ραρή ICSC Manager Ελλάδας & Κύπρου

Ανεβάζουμε τον πήχη συνεχώς, γιατί το οφείλουμε στους ανθρώπους μας. Θέλουμε

συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι, να εξελισσόμαστε και να τους προσφέρουμε το

καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που μας επιτρέπει να

απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, ακόμη κι όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΚΥΠΡΟ

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη μας εκπαιδεύονται ώστε να κατανοούν τη σημασία

των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην καθημερινή τους εργασία – άλλος ένας τομέας

στον οποίον παρακολουθούμε τις επιδόσεις μας.

  • Η πολιτική ισότητας ευκαιριών προστατεύει από διακρίσεις και εξασφαλίζει ίσες

ευκαιρίες και δίκαιη μεταχείριση για όλους.

  • Σεβόμαστε το δικαίωμα των εργαζομένων μας να συνδικαλίζονται, είτε γίνονται

μέλη των συνδικαλιστικών οργανώσεων και συμμετέχουν στις συλλογικές

διαπραγματεύσεις είτε όχι.

ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ

  • Ενημερώνουμε τους εργαζομένους μας με ποικίλους τρόπους μεταξύ άλλων:

Roadshows Διοικητικής Ομάδας, GM Team Talks, Talent Chats with GM, το

ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Μαρκετινγκ, BU Connection Hours κα.

  • Ακούμε τις απόψεις και τις ανάγκες των ανθρώπων μας μέσα από την ετήσια

Έρευνα Κουλτούρας & Δέσμευσης, Έρευνες Παλμού και ομάδες εργασίας (focus

groups) που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε εστιασμένα σχέδια δράσης και

να συνδημιουργούμε μαζί τους πρωτοβουλίες και προγράμματα.

  • Προσφέρουμε ανταγωνιστικές αμοιβές και παροχές, συγκριτικά με αντίστοιχων

εταιρειών υψηλών προδιαγραφών.