Top

Συμμετοχή σε εκθέσεις

INFACOMA 2004

Στην INFACOMA 2004 η ErgoAlarm συμμετείχε για πρώτη φορά παρουσιάζοντας τα προϊόντα της

Ιταλικής Tecnoalarm.

Στο περίπτερο μας έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε η πατενταρισμένη  τεχνολογία RDV της

Tecnoalarm με την οποία οι ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου αντιλαμβανόντε  την κίνηση με την

χρήση μικροκύματος την οποία στην συνέχεια μετατρέπουν σε ακουστικό σήμα.

Η ανταπόκριση από πλευράς πελατών ήταν θερμή καθώς ο σχεδιασμός των υλικών από το Studio

Pininfarina προκαλούσε θετικά.

Η παρέα μας αποτελείτο από τον Κύριο Κοντογιάννη Ευάγγελο τότε αντιπρόσωπο της Tecnoalarm

στην Ελλάδα, τον Μακρή Χρήστο, τον Μακρή Ιωάννη, την Γεωργία Μισκάκη, την Βόβουρα Αναστασία,

τον Νίκο Μιχαηλίδη, τον Κωνσταντίνο Χαρτοφύλλη  την  Γιούλη- και τον Βαρσάμη Ηλία.

INFACOMA 2005

Στην INFACOMA 2005 παρουσιάστηκε ο νέος πίνακας ασφαλείας Tecnoalarm  TP4R ο οποίος  έδινε έμφαση στην ασύρματη τεχνολογία ανίχνευσης.

Επιπλέον παρουσιάσαμε το σύστημα Easeo της BOSCH το οποίο συνδύαζε την ευκολία εγκατάστασης με την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Το συγκεκριμένο σύστημα είχε την δυνατότητα να υποστηρίξει και απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω διαδικτύου.
Επιπλέον η περιμετρική ασφάλεια με την χρήση των μικροκυματικών φραγμάτων EXPLORER II της Tecnoalarm τράβηξε το ενδιαφέρων πολλών εγκαταστατών δίνοντας δυνατότητα για ασφάλεια υψηλού επιπέδου σε χώρους όπως εργοστάσια και αποθήκες.

Για την εταιρεία μας ήταν μία σημαντική έκθεση καθώς αναπτύχθηκε ιδιαίτερα το κομμάτι της χονδρικής με συνεργασίες στην Ελλάδα αλλά και στις γειτονικές όμορες χώρες.

ΘΡΑΚΗ 2006

H ErgoAlarm στο πλαίσιο των εναργειών ανάπτυξης πήρε μέρος στην Έκθεση Θράκη 2006.

Σε μία φτωχή οργανωτικά έκθεση παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας BITRON – VIDEO.

Έγιναν συναντήσεις με τοπικούς συνεργάτες και εκτιμήθηκαν τα αγοραστικά δεδομένα της περιοχής.

Το αποτέλεσμα της έκθεσης κρίθηκε ικανοποιητικό και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν σημαντικές

INFACOMA 2006

Στην Infacoma 2006 μία σημαντική έκθεση για την ErgoAlarm παρουσιάσαμε ένα πλήθος από προϊόντα για την προστασία των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα στο κομμάτι της ασφάλειας η νέα σειρά προιόντων RSC έκανε ντεμπούτο με τα ενεργά φράγματα Winbeam και Doorbeam.

Με την νέα αυτή τεχνολογία έγινε δυνατή η απομακρυσμένη διαχείριση των ρυθμίσεων των συσκευών RSC. Στο κομμάτι της πυρασφάλειας η λύσεις της NOTIFIER Αμερικής με προηγμένους διευθυνσιοδοτιμένους ανιχνευτές, συστήματα ελέγχου πρόσβασης από την ACT. Επιπλέον παρουσιάσαμε τις μαγνητικές επαφές NOVA Ελληνικής κατασκευής της εταιρείας KEEPER.

Παρών ήταν ο κύριος Κυριάκος και Αλέξανδρος Βουκάλης κατασκευαστές των επαφών NOVA καθώς και συνεργατάτες όπως ο Κύριος Κοκκινογούλης Παναγιώτης από την Λήμνο ο κύριος Βλαχόπουλος Χαράλαμπος από την Κομοτηνή και ο Κουκρίδης Αργύρης από την Θάσο.

Η Infacoma 2006 έδωσε σημαντική ώθηση στην ανάπτυξή και την αναγνωρισημότητα της εταιρείας μας.

INFACOMA 2007

Ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα είχαμε στην διάθεση μας στην Infacoma 2007. 45τμ στα οποία παρουσιάσαμε την πιο σύγχρονη πλήρη σειρά συστημάτων ασφαλείας της εποχής , την σειρά RSC της Tecnoalarm.

Η ιδιαίτερη σημασία της σημετοχής επιβεβαιώθηκε από την προσωπική παρουσία του υπευθύνου εξαγωγών της Tecnoalarm κυρίου Marco Zittino.
Η σειρά RSC περιλαμβάνει εσωτερικούς και εξωτερικούς ανιχνευτές κίνησης οι οποίοι μπορούν παραμετροποιηθούν απομακρυσμένα διάμεσο του λογισμικού CENTRO της εταιρείας. Επιπλέον η παρουσία της εταιρείας μας στην Infacoma 2007 μας έφερε σε επαφή με υποψήφιους πελάτες των Βαλκανίων. Έτσι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους η ErgoAlarm ίδρυσε στην FYROM την θυγατρική ERGOALARM DOOEL με έδρα τα Σκόπια. Οι καταγραφές πελατών πλησίασαν τις 500 και το εξαιρετικό συνεργατικό κλήμα μεταξύ στελεχών και συνεργατών της εταιρείας επιστέγασε με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή μας στην έκθεση.

INFACOMA 2008

Στην Infacoma 2008 η ErgoAlarm συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της.
Με ένα περίπτερο μήκους 18 μέτρων και πάνω από 12 άτομα στην εξυπηρέτηση των πελατών η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενη συμμετοχή.

Παρών ήταν και τα 4 στελέχη της Σκοπιανής εταιρείας τα οποία υποστήριξαν στο κομμάτι των πελατών από τις Βαλκανικές χώρες.
Επιπλέον σημαντικό ενδιαφέρον παρουσίασαν οι κάμερες με τεχνολογία MegaPixel καθώς και οι δυνατότητα λήψης Video μέσω δικτύου GPRS.
Τα προϊόντα της Tecnoalarm συνέχισαν την επιτυχημένη πορεία τους με την παρουσίαση του εξωτερικού ανιχνευτή Trired.

Η συμμετοχή των συνεργατών ήταν καθοριστική καθώς ανέλαβαν το στήσιμο όλου του περιπτέρου. Παρών ήταν ο κύριος Καστανιώτης Ευστράτιος, ο Ιωάννης Μαστρογιάννης και ο Κοκκινογούλης Παναγιώτης.

 

 

EUROPIAN HOUSE 2OO8

Στο πλαίσιο υποστήριξης των συνεργατών η ErgoAlarm φιλοξένησε τα προϊόντα της στο περίπτερο της εταιρείας Θεσσαλία Security. Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα δεκάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις τεχνολογίες ασφάλειας κτιρίων.

Η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική καθώς οι τεχνολογίες RDV και RSC κέντριζαν το τεχνικό ενδιαφέρον των επισκεπτών.

 Επιπλέον το κέντρο λήψης σημάτων εικόνας της εταιρείας Θεσσαλία Security ολοκλήρωνε με το καλύτερο τρόπο την άριστη παρουσία του περιπτέρου.

 

 

ATHENS INT 2008

H ErgoAlarm ανταποκρινόμενη στον διαγωνισμό για την κάλυψη με ηλεκτρονικά μέτρα της έκθεσης αμυντικού υλικού ATHENS INTERNATIONAL προσέφερε την καλύτερη τεχνική λύση.   Οι διοργανωτές της έκθεσης εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας για την προστασία πραγματικού οπλισμού, εξοπλισμού ραντάρ, πυρομαχικών και άλλων εξαιρετικά κρίσιμων στρατιωτικών υλικών. Σε λιγότερο από τρεις ημέρες η ErgoAlarm εγκατέστησε πλήθος καμερών, συστημάτων συναγερμού, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης για την προστασία και το έλεγχου του προσωπικού και των ελκυστικών  υλικών. Σε στενή συνεργασία με τους υπευθύνους ασφαλείας του Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος και την Ελληνική Αστυνομία δημιουργήθηκαν διαδικασίες και εφαρμοστήκαν μέθοδοι για την προστασία της πιο απαιτητικής σε μέτρα ασφαλείας έκθεσης στα Βαλκάνια. Το αποτέλεσμα κρίθηκε απόλυτα επιτυχές καθώς προσπάθειες υπερκερασμού των μέτρων ασφαλείας δεν απέδωσαν.  Η ErgoAlarm διέθετε και ένα περίπτερο στο οποίο παρουσίασε τις θερμικές κάμερες της εταιρείας FLIR. Στην ταχύτατη εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας συνέβαλαν σημαντικά οι συνεργάτες της εταιρείας. Συγκεκριμένα συνεργείο των 12 ατόμων εργάστηκε στον χώρο του Αεροδρομίου προκειμένου να εγκαταστήσει και να πιστοποιήσει τα μέτρα ασφαλείας.

Παρόντες στην έκθεση ήταν υπουργοί της κυβέρνησης, ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι καθώς και στρατιωτικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογίες στην προστασία των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

 

 

INFACOMA 2009

Στην Infacoma 2009 η ErgoAlarm παρουσίασε την πλήρη σειρά προστασίας για φωτοβολταικές εγκαταστάσεις.
Οι προτεινόμενες λύσεις αφορούν την κάλυψη με μικροκυματικά και υπέρυθρα φράγματα. Η συμμετοχή των επισκεπτών κρίθηκε ικανοποιητική σε μία δύσκολη χρονικά και οικονομικά συγκυρία. Σημαντικοί πελάτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν από την εταιρεία μας.

Η ErgoAlarm πιστοποιημένη με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001 προχώρησε σε ένα ακόμα βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Την ανάθεση σε οίκου του εξωτερικού του σχεδιασμού του νέου κέντρου λήψης σημάτων.

Παρών ήταν στην έκθεση δεκάδες συνεργάτες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις νέες υπηρεσίες ασφαλείας που η ErgoAlarm προτίθεται να εντάξει στο ενεργητικό της.

ATHENS INT 2009

Έχοντας πετύχει στο δύσκολο τεχνικό εγχείρημα της προστασίας του εκθεσιακού χώρου του Αεροδρομίου η ErgoAlarm ανέλαβε να καλύψει με μέτρα ασφαλείας όλο το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία του υπευθύνους ασφαλείας του Αεροδρομίου και το τεχνικό τμήμα του Εκθεσιακού κέντρου η ErgoAlarm ανέλαβε την κάλυψη με ηλεκτρονικά μέτρα προστασίας, του εκθεσιακού χώρου METROPOLITAN. Δεκάδες κάμερες υψηλής ανάλυσης τοποθετήθηκαν στους κοινόχρηστους και εσωτερικούς χώρους. Άτομο της εταιρείας επέβλεπε την ορθή λειτουργία των συστημάτων και των υποσυστημάτων καθόλη την διάρκεια της Έκθεσης έτσι ώστε να μην υπάρξει ούτε ένα δευτερόλεπτο δυσλειτουργίας των μέτρων προστασίας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Για τις 4 ημέρες λειτουργίας της έκθεσης καταναλώθηκε συνολικός χώρος 16Tb σε καταγραφές. Η διοργανωτές εκφράσαν  την ικανοποιησή τους για το τεχνικό αποτέλεσμα. Στην έκθεση ATHENS INTERNATIONAL η ErgoAlarm παρουσίασε την εταιρεία FFT SECURITY η οποία διαθέτει το καλύτερο σύστημα ασφαλείας οπτικών ινών στον κόσμο. Επισκέπτες από όλη την ΝΑ Ευρώπη ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της εταιρείας μας.

 

ECOTEC 2010

 

 

INFACOMA 2010

Στην Infacoma 2010 η ErgoAlarm παρουσίασε την μοναδική σειρά προϊόντων της Videofied. Με την μοναδική στον κόσμο δυνατότητα μετάδοσης στιγμιότυπων Video από ασύρματους ανιχνευτές, το περίπτερο μας προσέλκυσε ένα ιδιαίτερα μεγάλο όγκο επισκεπτών. Με την νέα αυτή αποκλειστική συνεργασία η ErgoAlarm μπορεί πλέον να προσφέρει υπηρεσίες και λύσεις σε απαιτήσεις που μέχρι σήμερα ήταν εξαιρετικά δύσκολα να ικανοποιηθούν. Το θετικό κλίμα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της έκθεσης επισκίασε όλη την κούραση της προετοιμασίας. Και οι τεχνικές δυσκολίες για το στήσιμο του περιπτέρου αντιμετωπίστηκαν εύστοχα από το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας. Η ErgoAlarm στεγαζόμενη πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 250μ2 πατάει σε ασφαλείς βάσεις. Η κατασκευή του κεντρικού σταθμού βρίσκεται σε εξέλιξη και η πελατειακή βάση διευρύνεται. Στην Infacoma 2010 η συνεργασία της Videofied με την ErgoAlarm επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο έχοντας καλύψει από τους πρώτους μήνες τους στόχους ολόκληρης της χρονιάς.

INDELEX 2011

 

ENERGY PHOTOVOLTAIC 2011

 

TRIPOLI 2012

 

ECOTEC 2012

 

ENERGY PHOTOVOLTAIC 2012

 

INDELEX ELECTRONICA 2013

 

INDELEX ELECTRONICA 2013

 

SECUREEXPO 2014

 

SECURITY PROJECT 2015

 

SECURITY PROJECT 2016

 

SECUREEXPO 2018

 

INDELEX 2019

 

SECURITY PROJECT 2019